2010-08-04 09:08:43• hírek • Szatmár.ro

Kisorsolták a Viking MotoParty jegyeket

Kedden zárult a Viking Motoparty nyereményjátéka, melyen olvasóink közül három szerencsés két személyre szóló belépőt nyert.

Izgalmas vetélkedőkkel, óriási bulikkal és nagy meglepetésekkel várja a Viking Motorosklub a szórakozni vágyókat Mezőpetriben. A három napon át zajló motoros buliból  idén sem maradhatnak ki a szép lányok, hideg sörök és a jobbnál jobb koncertek. A motorosok idén is benevezhetnek a különböző motorosvetélkedőkre, a lassúsági versenyre és a motorszépségversenyre is. Ezenkívül még számos izgalmas vetélkedő vár az oda látogatókra. Lesz baltadobálás, iszapbirkózás, sörivóverseny, kötélhúzás, hordógurítás, szkander és a Szatmár.ro vizes pólóversenye sem maradhat el.

Azok, akik részt vettek a Szatmár.ro nyereményjátékán, kétszemélyes jegyet nyerhettek a VI. Viking MotoPartyra. A nyereményért nem kellett mást tenni, mint e-mailben elküldeni a helyes választ egy egyszerű kérdésre. A soroslásra augusztus 3-án került sor, melynek keretében Nagy Attila, a Viking MotoParty egyik főszervezője húzta ki a szerencséseket.

A beküldők közül a követekező három olvasónk nyert két személyre szóló belépőjegyet a VI. Viking MotoPartyra:
Siti-Semel Tímea
, Hankovszki Tünde és Balog Zsolt.

Gratulálunk a szerencsés nyerteseknek, a nyeremények átvételi módjáról mindenkit telefonon értesítünk.


 

Kisorsolták a szerencsés nyerteseket
Kisorsolták a szerencsés nyerteseket


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: